Namen vsakega dogodka je, da ustvarimo doživetje, ki ga udeleženci še dolgo ne bodo pozabili.

Lahko izpeljemo podjetniški vikend v šolski avli. A če je po naše, najamemo vlak in v kupejih štiri dni razvijamo poslovne ideje in jih predstavimo pred investitorji 1.500km stran. Lahko pomagamo organizirati podjetniško tekmovanje. Ampak če nam dovolite biti ustvarjalni, bomo prepričali predsednika države, da se to zgodi v Predsedniški palači. Lahko naredimo športni dan za vaše osnovnošolce. Mi raje grad v vašem kraju spremenimo v prizorišče podjetniškega lova za zakladom. Dogodki, ki jih organiziramo, so priložnost, da udeležence motiviramo za podjetniško pot, zato jim vedno damo še dodatno piko na i izjemne izkušnje.

Naš pristop...

Povezovanje s partnerji, kjer je to mogoče

Povezovanje s partnerji, kjer je to mogoče

Skupaj smo močnejši, zato vedno, ko je to mogoče, predlagamo povezavo z nekom, ki bo vaš dogodek popeljal na višji nivo.
Poudarek na izkušnji udeležencev

Poudarek na izkušnji udeležencev

Naša prva prioriteta je narediti vsak dogodek resnično zabaven in odmeven in poskrbeti za odlično izkušnjo vseh.
Nenavadne lokacije in posebni izzivi

Nenavadne lokacije in posebni izzivi

Če je le možno, bomo poskusili s posebno lokacijo ali kontekstom ustvariti še dodatno motivacijo, da udeleženci razvijejo svoje zamisli.

Ustvarjalnikovi dogodki so bazen, v katerem rekrutiramo podjetnike, ki jih vključujemo v naše najbolj odmevne programe spodbude.

Štipendije za mlade podjetnike Fundacije za Ustvarjalne mlade, študijski obiski v Evropi in ZDA, oddajo Štartaj, Slovenija!…

Na katere dogodke smo najbolj ponosni?

Startup Train 2019

Skupaj s Slovenskimi Železnicami in podjetjem A1 Slovenija smo zagotovili vlak in internetno povezavo, da je 15 slovenskih podjetniških ekip odšlo na štiridnevno potovanje v Sofijo, kjer so s 30 mentorji na poti razvijali svoje poslovne ideje in jih ob koncu predstavili vlagateljem, enemu največjih investicijskih skladov – LauncHub.

Tekmovanje za naj mladinski startup leta

Ustvarjalnik že osem let organizira tekmovanje za naj mladinski startup, na katerem se predstavljajo že delujoča podjetja, ki so jih ustanovili srednješolci. Doslej smo ga pripravili v Predsedniški palači ter Državnem zboru RS, udeležence pa vsako leto nagovorijo najbolj cenjeni podjetniki z vsega sveta. Zmagovalci tekmovanj svoje kariere povečini nadaljujejo na univerzah v tujini.

Podjetniško potepanje po Savinjski dolini

Skupaj s predstavniki lokalne turistične organizacije smo pripravili enotedenski program za mlade kreativce, ki so tri dni raziskovali pokrajino ter iskali priložnosti, nato pa so pod vodstvom Ustvarjalnikovih mentorjev dva dni razvijali nove turistične produkte. Danes so številni med njimi v redni turistični ponudbi.

Lov za zakladom na Bistriškem gradu

Na povabilo lokalnega zavoda za turizem smo po celotnem posestvu gradu skrili namige, uganke in izzive. Celotni generaciji sedmošolcev bližnjih osnovnih šol smo dali nalogo, da najdejo zaklad in na tak način trenirali njihove veščine iznajdljivosti, podjetnosti in ustvarjalnosti.

Podjetniški vikend predsedniška palača 2015

Za tri dni smo zavzeli urad predsednika in izpeljali podjetniški vikend v palači Predsednika republike in celotno dogajanje prenašali v živo prek spleta. Na dogodku se je predstavilo 18 podjetniških idej srednješolcev, od katerih jih je 5 preraslo v uspešna podjetja. To je bil prvi podjetniški dogodek v predsedniški palači doslej.

Kako lahko začnemo?

Prenesite si naš katalog dogodkov

Prenesite si naš katalog dogodkov

Dogovorite se za termin srečanja

Dogovorite se za termin srečanja

Stopite v stik z nami po telefonu

Stopite v stik z nami po telefonu