Učimo točno tisto, kar je potrebno, da zamisel pretvorimo v delujoč posel.

Ne zanima nas razlika med invencijo in inovacijo. Nikomur ne bo koristil 50-stranski poslovni načrt. Razvili smo metodologijo, ki s preprostimi koraki, ki jih lahko izpelje vsak, pripelje idejo do produkta, produkt do prvega kupca, prepriča prvega kupca v nakup in prvo prodajo uporabi za začetek posla.

Naš pristop...

Poljudno in zabavno

Poljudno in zabavno

Vsako izobraževanje mora biti zabavno, da ima učinek. Biti mora razumljivo vsakomur, brez žargona in pametovanja.
Delo na idejah udeležencev

Delo na idejah udeležencev

Kadar se ukvarjamo s svojo poslovno zamislijo mnogo bolj sprejemamo nove informacije.
Učijo izključno praktiki

Učijo izključno praktiki

Zelo se strinjamo z opozorilom, da slepec ne more učiti slepih, zato vsa predavanja izvajamo izključno praktiki.

Prav vsako izobraževanje Ustvarjalnik jemlje kot priložnost, da pod svoje okrilje vključi nove perspektivne podjetniške ekipe.

Z veseljem vse udeležence, ki pokažejo največji interes po podjetniških znanjih, povabimo da se vključijo v naše programe mentorstva in na dogodke, ki jih organiziramo. Naš cilj je, da je vsaka naša delavnica samo prvi korak v svet podjetništva.

Katera izobraževanja ponujamo?

Motivacijska/uvodna predavanja

Ker vemo, da je pogosto najpomembnejši prvi korak navdih, smo pripravili serijo navdihujočih, največ eno uro trajajočih, predavanj o začetkih najbolj poznanih svetovnih podjetij ter osebnih zgodb slovenskih podjetnic in podjetnikov. V vsa predavanja vključujemo tudi pregled osnovnih korakov, ki jih mora začetnik narediti, ko se loteva svojega prvega posla.

Nekateri naročniki:
BRAINBAR BUDAPEST, PODIM, COLORADO UNIVERSITY

Podjetniške šole za začetnike

Naša najbolj popularna delavnica: Za vse tiste, ki si želijo izpeljati svoj prvi posel smo razvili metodologijo, ki v desetih korakih popelje začetnika do svoje prve ideje, odkritja svojega ciljnega kupca, izdelave prve prodajne ponudbe, prototipa, ter vseh korakov potrebnih za prvo prodajo. Ob koncu udeleženci projekte javno predstavijo. Najbolj motivirani udeleženci že med programom izpeljejo prvi posel. Podjetniško šolo lahko izpeljemo v 6 do 18 urah, najraje v nekaj ločenih srečanjih.

Nekateri naročniki:
Watson University, Coca Cola Slovenija, OOZ Domžale

Strokovna predavanja s posameznih področij posla

Z našo široko mentorsko mrežo lahko pokrivamo takorekoč vsa področja, ki so potrebna za posel: od prodaje prek socialnih omrežij, do računovodstva in od določanja cene svoje storitve do delovnega prava. Najraje pa izvajamo delavnice ustvarjanja prodajnih stavkov in javnih predstavitev.

Nekateri naročniki:
Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem

Specializirani programi za posamezne panoge

Veseli smo pobud organizacij, ki se ukvarjajo s spodbujanjem podjetnosti v različnih panogah. Bogate izkušnje imamo s specializiranimi programi za prekarne delavce svobodnjake, ki smo jim pomagali do stabilnejšega posla; za študente, ki smo jih usmerili na uspešno podjetniško pot; za kmete, ki smo jim pomagali pri trženju njihovih butičnih pridelkov… Z veseljem stopimo v stik z vami, da se pogovorimo, kako lahko našo podjetniško šolo prilagodimo za vas.

Nekateri naročniki:
Zveza tabornikov Slovenije, Zavarovalnica Triglav, LAS Slovenska Bistrica

Podpora projektom spodbujanja podjetništva

Različna podjetja in organizacije, ki podpirajo podjetništvo, se z Ustvarjalnikom povezujejo, da jim nudimo podporo v obliki neposrednega mentorstva njihovih podjetniških ekip, za izobraževanje njihovih mentorjev ali za zasnovo celostnih programov spodbujanja podjetništva v posameznih regijah.

Nekateri naročniki:
Disruptivo.tv, LauncHub, Teenovator

Najem govornikov za večje dogodke

Ustvarjalnik v svoji mentorski mreži združuje nekatere največje strokovnjake s področja podjetništva v Sloveniji in na svetu. Vsako leto za naše največje dogodke privabimo govornike z največjih svetovnih podjetij in ko so tu, jih ponudimo tudi organizatorjem večjih dogodkov, ki na tak način pridejo do njih brez plačila visokih honorarjev. Stopite v stik z nami, če vas zanima, kdo so naslednji strokovnjaki, ki jih gostimo.

Nekateri pretekli govorniki:
Avtor knjige na vrhu NY Timesove lestvice bestsellerjev leta Chip Heath, miljarder in izumitelj zaslona na dotik Kamran Elahian, člana seznama Forbes 30 under 30, Eric Glustrom in Tom d’Eri, bivši direktor podjetja Apple George Deriso…

Kako lahko začnemo?

Prenesite si naš katalog izobraževanj

Prenesite si naš katalog izobraževanj

Dogovorite se za termin srečanja

Dogovorite se za termin srečanja

Stopite v stik z nami po telefonu

Stopite v stik z nami po telefonu