Štiridnevna podjetniška odprava z vlakom na pitch investicijskemu skladu Launchub

50 izbranih podjetnikov, 30 najbolj cenjenih mentorjev, 1851 kilometrov – od idej na papirju do predstavitve pred vlagatelji. Na posebnem vlaku slovenskih železnic so na poti do Sofije podjetniki razvijali svoje zamisli, hkrati pa razmišljali tudi o inovativnih rešitvah za partnerska podjetja.
Izziv

Izziv

Prve misli širše javnosti o železnici so precej daleč od inovativnosti in sodobnih tehnologijah. Podjetniški vikendi so se izpeli.
Rešitev

Rešitev

Postaviti trodnevni podjetniški maraton na vlak in zagotoviti delovne pogoje, da na potovanju ekipe razvijejo inovativne rešitve poslovnih izzivov.
Učinek

Učinek

Na dogodku se je rodilo 8 podjetniških idej, ki danes uspešno živijo. Brez vsakega vložka v oglaševanje je o dogodku izvedelo 240.000 ljudi.

Sodelujoči podjetniki so ob odhodu na Ljubljanski železniški postaji na javnem dogodku predstavili svoje podjetniške zamisli.

Okrog njih so ustvarili projektne ekipe in vsaka je imela nalogo, da v času potovanja vlaka razvije svojo zamisel in pripravi predstavitev za vlagatelje. Pri tem so jim na vlaku na voljo najbolj cenjeni podjetniški strokovnjaki iz regije, ki so se kot mentorji udeležili dogodka, da ekipam pomagajo zamisli pretvoriti v realnost. Dogodek se je zaključil z javnimi predstavitvami podjetniških projektov (pitchi) na sedežu sklada LauncHub v Sofiji. Tamkajšnji vlagatelji so finančno podprli najbolj perspektivne projekte.

Ste podjetje in agencija in vas zanima sodelovanje z nami?

Oglejte si katalog naših dogodkov

Oglejte si katalog naših dogodkov

Dogovorite se za termin srečanja

Dogovorite se za termin srečanja

Stopite v stik z nami po telefonu

Stopite v stik z nami po telefonu