Od zamisli na papirju do prvega produkta in začetka posla.

Za nas je »mlad« vsak podjetnik, ki začenja svojo pot!

Ustvarjalnik je podjetniški peskovnik, ki pomaga ideje pretvoriti od zamisli na papirju do prvega produkta in začetka posla. Kljub temu, da se večinoma ukvarjamo z mlajšimi po letih, je za nas »mlad« vsak podjetnik, ki šele začenja svojo pot.

Ne verjamemo v teoretiziranje, zato naša metodologija temelji izključno na praksi. Verjamemo, da je najlažje omogočiti začetniku vpogled v posel tako, da ga enostavno vržemo v vodo. Naš pristop je zelo preprost: pri ljudeh, ki se vključijo v naš program želimo odkriti hobi ali področje, ki ga obvladajo, to preoblikovati v prvi majhen projekt, potem pa jim kot mentorji stati ob strani, vse dokler ne dosežejo prve večje zmage.

Na tak način jim konkretno pomagamo osvojiti znanja, veščine in način razmišljanja, ki jih potrebujejo, ter jim hkrati pomagamo do samopotrditve in poguma, zaradi česar bodo vztrajali pri svojih projektih.

En najpomembnejših delov sestavljanke našega delovanja je ustvarjanje skupnosti podjetnikov na začetku. Vedno proaktivno povezujemo mlade podjetnike med seboj in večkrat na leto organiziramo večje dogodke s ciljem, da se podjetniki na začetku svoje poti z enakimi ambicijami in izzivi spoprijateljijo. Samo s takšno podporo je možno pričakovati, da bodo projekti, ki nastanejo v varnem okolju Ustvarjalnika, živeli naprej tudi kasneje.

Od mladih, ki vstopajo v mentorstvo pričakujemo zgolj eno obljubo: da bodo to podporo poplačali tako, da na enak način pomagajo generaciji za njimi.

Da lahko naše gibanje obstaja gre zahvala vsem izkušenim podjetnicam in podjetnikom, ki se prostovoljno vključujejo v naše delovanje kot mentorji in so pripravljeni brezplačno deliti svoje izkušnje vsem tistim, ki šele začenjajo svojo pot.
Vas zanima sodelovanje?

Vabimo vas, da se nam oglasite!

Prek telefona, elektronske pošte, ali se dogovorite za obisk s pomočjo spodnjega obrazca.