Dogodek je uspešen, če smo udeležencem spremenili življenje

Ustvarjalnik za mlade podjetnike (tiste, ki šele začenjajo svojo poslovno pot, ne nujno mlade po letih) vsako leto organizira vseslovenska podjetniška druženja ter skupaj s partnerji organizira tematske dogodke.

Kako sodelovati z Ustvarjalnikom?

Organizacija dogodka pri vas

Organizacija dogodka pri vas

Imate zanimivo lokacijo, kjer bi radi naredili nekaj ustvarjalnega? Bi radi 100 mladim ponudili zanimiv izziv in iščete partnerja? Razmišljate o odmevnem dogodku in potrebujete idejo?
Sponzorske priložnosti

Sponzorske priložnosti

Pridružite se nam kot partnerji pri naših dogodkih in stopite v stik z najbolj izstopajočimi mladimi ustvarjalci.

Pretekli dogodki

STARTUP TRAIN 2019
STARTUP TRAIN 2019
Skupaj s Slovenskimi Železnicami in podjetjem A1 Slovenija smo zagotovili vlak in internetno povezavo, da je 15 slovenskih podjetniških ekip odšlo na štiridnevno potovanje v Sofijo, kjer so s 30 mentorji na poti razvijali svoje poslovne ideje in jih ob koncu predstavili vlagateljem, enemu največjih investicijskih skladov – LauncHub.
VSAKOLETNO TEKMOVANJE ZA NAJ MLADINSKI STARTUP LETA
VSAKOLETNO TEKMOVANJE ZA NAJ MLADINSKI STARTUP LETA
Ustvarjalnik že osem let organizira tekmovanje za naj mladinski startup, na katerem se predstavljajo že delujoča podjetja, ki so jih ustanovili srednješolci. Doslej smo ga pripravili v Predsedniški palači ter Državnem zboru RS, udeležence pa vsako leto nagovorijo najbolj cenjeni podjetniki z vsega sveta. Zmagovalci tekmovanj svoje kariere povečini nadaljujejo na univerzah v tujini.
PODJETNIŠKO POTEPANJE PO SAVINJSKI DOLINI
PODJETNIŠKO POTEPANJE PO SAVINJSKI DOLINI
Skupaj s predstavniki lokalne turistične organizacije smo pripravili enotedenski program za mlade kreativce, ki so tri dni raziskovali pokrajino ter iskali priložnosti, nato pa so pod vodstvom Ustvarjalnikovih mentorjev dva dni razvijali nove turistične produkte. Danes so številni med njimi v redni turistični ponudbi.
LOV ZA ZAKLADOM NA BISTRIŠKEM GRADU
LOV ZA ZAKLADOM NA BISTRIŠKEM GRADU
Na povabilo lokalnega zavoda za turizem smo po celotnem posestvu gradu skrili namige, uganke in izzive. Celotni generaciji sedmošolcev bližnjih osnovnih šol smo dali nalogo, da najdejo zaklad in na tak način trenirali njihove veščine iznajdljivosti, podjetnosti in ustvarjalnosti.
Vas zanima sodelovanje?

Dogovorimo se za srečanje!

Izpolnite polja z vašimi podatki in takoj bomo stopili v stik z vami.